Hyrje | Aktualitet | Bota + English | Londra ne zjarr

Londra ne zjarr

Dhunë të mëtutjeshme ka shpërthyer në mes të policisë dhe grupeve të të rinjve në Hackney ne Londer.

Dëshmitarët thonë njerëzit lokalë janë tmerruar nga dhuna që ka shpërthyer shtëpitë e tyre. Këtu banorët e Clarence Road, Hackney,  lënë ne zjarr shtepite qe digjeshin pas tyre.

Zjarret dhe dhuna kanë edhe shpërtheu pastaj në Lewisham, Peckham, Croydon dhe Clapham Junction

Së paku 215 njerëz janë arrestuar dhe 25 të akuzuar deri më tani në lidhje me tri ditëve të dhunës.

Metropolitan Police kanë lëshuar një paralajmërim për të gjithë banorët në Londër për të qëndruar brenda, rrjeti hekurudhor të qytet dhe rrjetet e autobusëve është bllokuar rreth zonat e prekura.

 

 

 Shikoni videon ne ttonham didten e pare.

Komente (0 publikuar)

total: | Treguar:

Publikoni komentin tuaj

Ju lutem fusni kodin qe shikoni ne imazh:

Captcha
  • Email shokeve Email shokeve
  • Print version Print version
  • Vetem tekst Vetem tekst

:

Ska tags per kete artikull

Vlereso kete artikull

0
Powered by www.merbraha.com v4.7