Hyrje | Aktualitet

Aktualitet

Kandidimi ne BE, Shqiperia duhet te prese

Takimi i Shqiperise me trojken europiane ne Bruksel ka rikonfirmuar deklaraten e Komisionit Europian se Shqiperise i duhet te shtyje edhe per ...

Vizat, ambasadat shkelin marrëveshjen

.......Kostoja e shqiptarëve për një vizë, 70 euro. 35 ditë për takimAmbasadat e vendeve anëtare të BEsë nuk e zbatojnë të plotë ...

Legalizohen 1059 ndertime pa leje

Keshilli i Ministrave miratoi pardje listen e katert per legalizimin e ndertimeve pa leje. Keto lista i perkasin disa zonave ne Tirane, Durres, Fier dhe ... me shume

Ligj i ri per bashkejetesen ne komunitet

Bashkejetesa ne komunitet dhe konfliktet qe lindin mes banoreve te nje pallati mbi detyrimet qe duhet te shlyeje secili per pjesen e perbashket, tashme do ... me shume

Albanian Embassies/Consulates Abroad

  Argentina Albanian Embassy in Buenos Aires, Argentina   Austria Albanian Embassy in Vienna, Austria Albanian Embassy in Wien, Austria   Belgium Albanian Embassy in Brussels, Belgium Albanian ... me shume

Myslimanët lejohen me shami në kartat e identitetit.

Jo ferexhe. Po shami. Praktikantet e besimit mysliman e fituan dje betejën me kartat e reja të identitetit në Shqipëri. Ndonëse një ditë më herët ... me shume

Italia, 10 mijë euro taksë emigrantëve

Fini: Mjaft me diskriminim. Veltroni: Ky është racizëm Partia e Legës së Veriut propozon për emigrantët në Itali pagesën prej 50 eurosh për t‘u pajisur ... me shume

Kartat e identitetit, sot fillon aplikimi në Tiranë

Urdhri i qeverisë: Administrata aplikon e para për dokumentet e identifikimit Nis sot në Tiranë procesi i aplikimit të shtetasve shqiptarë me kartat e identitetit. ... me shume

Flakët e protestës dhe kriza po afrohen nga Athina në Tiranë

Skandalet qeveritare, kriza ekonomike, varfëria nervozojnë rininë njësoj si në Greqi edhe në Shqipëri, Nga Zamir AlushiKur flaka bie në shtëpinë e fqinjit, i rrezikuar ... me shume

Marrëdhënia në çift, tani është e hapur.

Raporti mes dy partnerëve është bërë më i qëndrueshëm dhe më i çlirët Nëna ime ma përsëriste vazhdimisht: "Kam dashur vetëm babain tënd. Ka qenë i ... me shume

first back 11 12 13 14 15 16 next total: 158 | Treguar: 101 - 110
Powered by www.merbraha.com v4.7