Hyrje | Aktualitet

Aktualitet

Lekë Preçi: Nga aktiviteti arsimor dhe kulturor o Shkollës Shqipe në Gjermani

FESTË  E  VËRTETË  PËR  PRINDËR  DHE  NXËNËS   MËRGIMTAR   Kësaj radhe pjesëmarrës ishin 20 shkolla me 32 ekipe   ...

Nuset shqiptare ringjallin fshatrat maqedonas

Në shumicën e fshatrave të thella malore në jug të Maqedonisë, po vazhdon realizimi i martesave mes beqarëve të vjetër maqedonas dhe ...

Valon Kurtishi: Shqiptarët paralajmërojnë protesta...

Maqedoni, shqiptarët paralajmërojnë protesta   Por qëllimët e saj dihet domethënë është rasti i Sopotit, Shkupi 2014, edhe shumë probleme tjera që na shqetësojnë kohën ... me shume

Zyrafete Manaj:Veprimtaria e gruas ne levizjen kombetare per clirim

                          Konference shkencore,Prishtine2 dhe 3 prill 2010           Veprimtaria e gruas ne levizjen kombetare per clirim Kur mora ftesen nga organizatori i konferences,me thene ... me shume

Sokol Demaku "Na ishte nje kohe..."

Nga vizita Radio Bullgarisë redaksisë shqip    Êshtë kënaqësi të jesh në mesin e miqëve të cilët adhurojnë dhe kultivojnë gjuhën shqipe, traditën edhe ... me shume

Sokol Demaku: Cdo pjesëtar i mërgatës shqiptare në diasporë është një mabasador

Cdo pjesëtar i mërgatës shqiptare në diasporë është një ambasador      Kështu thot Flamur Gashi nga Kinna e Suedisë i cili ... me shume

Sokol Demaku:15 vjet me Shkollën Shipe ”Naim Frasheri” në Oslo të Norvegjisë

E ARDHMJA E FËMIJËVE VARET NGA MËSUESI I  MIRË  DHE BASHKËPUNIMI ME FAMILJEN “  15 vjet me Shkollën Shipe ”Naim Frasheri” në Oslo të ... me shume

Sokol Demaku:Ne qytetin e vogel e pitoresk suedez Kinna u festua Dita e Pavarësise se Kosoves

 FËMIJA IA SHTUAN MADHËSHTINË TË KREMTES    Në udhëheqjen e këshillit organizativë shqiptarët e qytetit të vogël dhe pitoresk të Suedisë perendimore Kinna ... me shume

Sokol Demaku: Edhe shqiptari mund dhe di te beje pune te medha ne perendim

Në qytetin Skandinav respektivisht suedez Borås ka kohë që funskionon Qendra shkencore për femijë dhe shkollar me emrin NAVET.Fëmijët por edhe të tjerët pra edhe ... me shume

Sokol Demaku:Nje doracak imireseardhur per atdhetaret ne Suedi

“Mësim fillestar shqip -suedisht ”- nga Ibragim EgriuIbrahim Egriu u lind në në Maqellarë të Dibrës më 1939. Shkollimin fillor e kreu në vendlindje kurse ... me shume

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 161 | Treguar: 61 - 70
Powered by www.merbraha.com v4.7