Hyrje | Aktualitet

Aktualitet

Shqipëria, turizmi malor i preferuar nga të huajt

Shqipëria është një destinacion i preferuar i të huajve jo vetëm për rivierën e mrekullueshme, por edhe për turizmin malor. ...

Greqi –Shqipëri, në mes emigrantët…

Minarolli, Ende probleme me Greqinë… “Ende ka probleme me Greqinë. Qindra e mijëra emigrantë vazhdojnë të përbëjnë problematikën në mes dy ...

Banorët e Nerezit: Me dhunë duan të na shpërngulin.

Gra, pleq e fëmijë të lagjes Nerez janë rrahur brutalisht në sy të policisë nga tifozët e quajtur “Komitë”. Ulërima e turmës së përbërë nga ... me shume

THIRJE: Drejtuar të gjithë përdoruesve të rrugës

Në këto ditë të nxehta të Korikur, rruget e vëndit tonë u përgjakën nga aksidentet rrugore më shumë se kurdoherë! Muaj Korik u ... me shume

BDSH: Letër institucioneve të Shqipërisë dhe Kosovës‏

Kryetarit të Republikës së Shqipërisë, Z. Bamir Topi , Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë... ... me shume

Sokol Demaku: Edhe femra shqiptare din dhe munde te beje mrekullira ne jete

Qyteti i Göteborgut është qyteti i dytë për nga madhësia në shtetin skandinav Suedi pas kryqendres Stockholm. Në këtë qytet po thuajse jeton edhe një ... me shume

Sokol Demaku: Me autobus udhëtim komod për në kosovë.

Shumë bashkëkombas tanë këtë vit kanë vendosur që udhëtimin për në Kosovë ta bejnëme autobus e shkak është cmimi shumë i lart i biletave të ... me shume

Sokol Demaku:Statuja e Skenderbeu qendron krenare në Borås të Suedisë.

Çdo lexues që mediton sado pak për titullin e këtij shkrimi, thellohet në kujtesën e tij për ta kujtuar dhe njohur më tepër jetën e ... me shume

Sokol Demaku:BISEDË ME SHKAS ME KORCAREN JULIA JANKU ME RASTIN E HAPJES SË EKSPOZITËS ”JAVA E ARTIT SHQIPTAR” NË BORÅS TË SUDEISË

Disa fjalë për vajzën Korcare Julia JankuJulia Janku është një vajzë me origjinë nga Korca. Prej shumë vitesh familja e saj emigroi në Athinë, ku ... me shume

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 158 | Treguar: 81 - 90
Powered by www.merbraha.com v4.7