Hyrje | Aktualitet | Njoftime

Njoftime

LEGALIZIMET LISTA PER 12 QARQET:LISTA E PERSONAVE QË JU KALOHET ME VKM PARCELA NDËRTIMORE

LISTA E PERSONAVE QË JU KALOHET ME VKM PARCELA NDËRTIMORE ALUIZNI publikon listën emërore të personave të cilët kanë përfituar me anë të ...

Nga data 25.06.13 E drejta e plotë e apelit kundër vendimeve të marra nga ambasada kundër refuzimit të vizës vizitës sponsorizuar nga një anëtar i familjes në Britani të Madhe eshte shfuqizuar

  Nga data 25.06.13 E drejta e plotë e apelit kundër vendimeve të marra nga ambasada refuzimit të vizës vizitës sponsorizuar nga një ...

Panairi i Punës, si të aplikoni për 10 mijë vende pune në Kanada

Vende të lira pune për të gjitha profesionet, nga ndërtimi tek mjeku e infermieri. Paga super të larta. Në Kanada është normale të paguhesh me ... me shume

KOSOVA E PAVARUR NË SYTË E STUDENTËVE

  (Konferencë shkencore për Kosovën në Universitetin e Varshavës)   Nga data 13-27 maj 2013, me ftesë të Universitetit të Varshavës një grup studentësh të Fakultetit të Edukimit ... me shume

Njoftim:Keshilli Nderakademik i Gjuhes Shqipe‏

         REPUBLIKA E SHQIPËRISË AKADEMIA E SHKENCAVE   Adresa: Sheshi "Fan Noli”Tiranë;  tel & fax: ... me shume

Deri ne daten 13 gusht, 2011 ekspozita vetjake e artistit Alkan Nallbani

' THE PROMENADE GALLERY   Alkan Nallbani \Garden Of The Gods\ 2011\Colour Print \ 50X70 cm Courtesy of the artist and ''The Promenade Gallery''  Vlorë AlbaniaGarden Of The Gods \ ... me shume

Me një aktivitet tradicional të Fakultetit të Edukimit të Universitetit të Prishtinës dhe grupit letrar Papa Kristo Negovani

PËRKUJTOHET PAPA KRISTO NEGOVANI DHE MËSUESIT PATRIOTË TË KOMBIT SHQIPTAR   Si edhe në dy vitet e mëparshme edhe këtë vit, ... me shume

Asllan Dibrani:Letër e hapur zotit Ibrahim Makollit ministër i "Diasporës Shqiptare!

I respektuar dhe i nderuari  zoti  Ibrahim Makolli!   E ndijë një obligim moral  dhe një kënaqësi të veçante që në emrin  tim ... me shume

Nuk kishin mesuar per provim, helmojne mesuesen

Një mësuese në Itali është helmuar pasi studentët e saj i kanë hedhur një substancë kimike në shishen e ujit për të evituar provimin. ... me shume

LIDHJA E SHKRIMTARËVE ARTISTËVE DHE KRIJUESVE SHQIPTAR NË GJERMANI

Hagener Str. 138 / b 58256 – E n n e p e t a l                             Ftesë për  ... me shume

1 2 3 4 5 6 next total: 60 | Treguar: 1 - 10
Powered by www.merbraha.com v4.7