Hyrje | Aktualitet | Njoftime

Njoftime

Konferenca e Tretë Ndërkombëtare“Turizmi i qëndrueshëm dhe zhvillimi lokal

Lënda: Konferenca e Tretë Ndërkombëtare“Turizmi i qëndrueshëm dhe zhvillimi lokal – burimet, strategjitë dhe politikat për Shqipërinë, si pjesë e ...

Facebook-u mund te coje ne depresion adoleshentet

“Ti sa miq ke?” është pyetja më e shpeshtë në epokën e Faceboo-ut, pas të cilit më shumë se të gjithë ...

No formula one no cry

Anri Sala Curator Fani Zguro The Promenade Gallery From March 13, 2011, h 18.00 Permanent installation The Promenade Gallery is ... me shume

ARMATA KOMBETARE SHQIPETARE

ARMATA  KOMBETARE SHQIPETARE                                                                     - Shtabi i Përgjithshëm -                                                                             Nr. 001/201                                                                     Mitrovicë,  02.02.2011 ... me shume

Klases politike shqiptare

Drejtuar:             Klases politike shqiptare Për Dijeni:          INSTITUCIONEVE NDERKOMBETARE DHE MEDIAVE     SHOQERIA CIVILE 2011   Të ndalohet ... me shume

Deklarate per shtyp

PARTITË POLITIKE NË SHQIPËRI TË ULEN NË TRYEZE DHE TË GJEJNË NJË ZGJIDHJE TË QËNDRUESHME PËR QYTETARËT SHQIPTARË   Një serë ... me shume

Kujtim Mateli:Poeti Niko Tyto me dy libra të rinj për vitin 2011

Kujtim Mateli:Poeti Niko Tyto me dy libra të rinj për vitin 2011Poeti i mirënjohur Niko Tyto, autori i 8 librave me letërsi folklorike, 5 libra ... me shume

Fronti i Bashkuar Shqiptaro-Amerikan,denone ashper akuzat fallco te zviceranit Dick Marty

Fronti i Bashkuar Shqiptaro-Amerikan,me qender dhe veprimtari ne qytetin e New York-ut te Shteteve te Bashkuara te Amerikes,po i ndjeke me shqetsim te madhe dhe ... me shume

U Shënua dhjetëvjetori i klubit të shkrimtarëve në botë “Drita”

KURORËZIM I DEKADËS SË SUKSESEVE   Çmimi “Ali Asllani - Liriku më i mirë i vitit”, iu dha poetit  Myrteza Mara-Vlorë. Në Konkursin ... me shume

Vasil Filipi:Një veprimtari mbreslënëse

Kam vite që banoj në Filadelfia dhe ndjek jetën e shoqatës “Bijtë e shqipes”, në fillim si dashamirës dhe më vonë si anëtar i ... me shume

back 1 2 3 4 5 6 next total: 60 | Treguar: 11 - 20
Powered by www.merbraha.com v4.7