Hyrje | Aktualitet | Njoftime

Njoftime

Portokalli, këtë herë vjen me format tjetër

Nuk do të jetë ai moderatori që jemi mësuar ta shohim në kaq vite spektakël çdo të diel. “Portokalli” këtë ...

Të huajt nuk blejnë më në Shqipëri

Lajmet se në Shqipëri po mbërrinin të huajt për të blerë apartamente dhe toka nuk vijnë më nga agjencitë e pasurive të ...

Kumunikatë:

          LËVIZJA DEMOKRATIKE SHQIPTARE  G O S T I V A R                                                 K O M U N I K A ... me shume

Privacia në rrezik, VIP-at fshijnë profilet në Facebook

Rrjeti social më i madh në botë, Facebook, i cili numëron më shumë se 400 milionë anëtarë vihet përsëri në qendër të kritikave lidhur ... me shume

Griogor Jovani: Ismail Kadareja në Athinë

Nëpërmjet udhës elektronike, sot mbërriti në Redaksinë e “Pegasit” programi vjetor i veprimtarive të Forumit më të rëndësishëm kulturor grek, Organizmit “Megaros ... me shume

Si brerore e praruar në “tapetin” e tregimit në Ministrinë e Kulturës

Në ambientet e Ministrisë së Kulturës, këto ditë përfundoi konkursi në gjininë e tregimit, i organizuar nga redaksia e Revistës letraro-artistike “Obelisk”. Kjo nismë e ... me shume

Vini re ! Me 30 qershor del nga qarkullimi kartemonedha 500-lekeshe

Banka e Shqiperise ka vendosur te heqe nga qarkullimi dy tipat e vjetra te kartemonedhes 500-lekeshe, nderkohe qe do te vazhdoje te perdoret vetem prerja ... me shume

Promovohet libri “Maqedonia shqiptare”

Libri i shumëpritur “Maqedonia shqiptare” përfundimisht doli në dritë, i cili nxjerrë në sipërfaqe faktet historike dhe të vërtetën mbi historinë shqiptare në Maqedoni, si ... me shume

Toena hedh ne treg Ismail Qemali kujtime‏

Duke vënë përpara “Kujtimeve” të Ismail Qemalit, si punë “Hyrjeje”, dy fjalë jo aq të domosdoshme, por, me shpresë timen, jo krejt të padobishme, nuk ... me shume

back 1 2 3 4 5 6 next total: 60 | Treguar: 21 - 30
Powered by www.merbraha.com v4.7