Hyrje | Me Teper | Bashkpunoni | Botoni shkrimet tuaja tek merbraha.com

Botoni shkrimet tuaja tek merbraha.com

Si faqe serioze, merbraha.com ka nevojë për shkrime cilësore nga lexues si ti. Në këtë version  të faqes kemi ndërtuar një sistem të fuqishëm për menaxhimin, redaktimin, dhe publikimin e postimeve të artikujve nga anëtarët e komunitetit. 

Tek merbraha, çdo anëtar mund të postoje artikuj, pyetje (për seksionin e pyetjeve) dhe tema për diskutim. Artikujt që shtohen në faqe duhet të shikohen nga një administrator, para se të publikohen. Pyetjet dhe postimet tek merbraha do të publikohen automatikisht (pa nevojë për mbikqyrjen e administratorëve).

Pse të shkruani tek merbraha.com?

merbraha.com është një nga vendet më të mira ku ju mund të provoni penën tuaj në Internet. Ja disa arsye pse ia vlen të shkruani këtu:

  • Të dërgosh një artikull është fare e lehtë. Ti, që tani, mund të shkruash një artikull për publikim (shiko më poshtë për llojet e artikujve që favorizojmë për publikim). Regjistrohu falas në faqe (kërkon vetëm 2 minuta) dhe fillo të shkruash artikullin menjëherë. Pas regjistrimit do ju vije nje email ne emailin qe registroheni per te aktivizuar antarezimin, Pasi keni aktivizuar antarezimin nga emaili juaj do ktheheni tek merbraha.com dhe do të identifikoheni në faqe, e më pas do të shikoni një link ne fund te faqes ose anash ne anen e djathte te faqes si logo“Botoni shkrimet tuaja”.
  • Nese deshironi te Botoni shkrimet tuaja si Editor ne faqen tone atehere:Pas regjistrimit ju nevoitet te beni dy veprime te vogla 1) Dergoni nje email tek administratori i faqes me kerkesen per te bere editore ne faqen tone Contact ose mario@merbraha.com . 2) Pasi administratori ben antaresimin tuaj si Editor Atehere you duhet te shkoni ne adresen www.merbraha.com/admin indentifikoheni dhe aty do keni control panelin tuaj dhe do keni mundesine te botoni shkrimet vete live ne faqe gjithashtu mundesine ti ndryshoni ti heqni, dhe shume mundesi te tjera te cilat nuk do keni mundesine nga antarezimi i thjeshte.
  • Në ndryshim nga forumet, Merbraha kujdeset për artikujt tuaj. Dmth, ekipi ynë i redaktorëve vullnetarë dhe jo vullnetere do të bëjë çmos që të pastrojë artikujt tuaj nga gabimet gjuhësore/ortografike, të ilustrojë mendimet/argumentet tuaja me imazhe si dhe të paraqesë artikullin tuaj në faqe në një mënyrë sa më të lexueshme.
  • Artikujt e publikuar tek merbraha përmblidhen në faqen tënde personale nese deshiron ose ne kdegorine qe deshiron nese kjo nuk percaktohet nga ju atehere administratori seleksionon ket per ju. Kjo është më e pakta që mund të bëjmë për të të falënderuar për kontributin. Shpresojmë që kjo mundësi t’ju ndihmojë edhe juve të krijoni një arkivë të shkrimeve tuaja.
  • Artikujt tuaj ‘kapen’ nga Google = lexueshmëria e tyre do të jetë e lartë. Artikujt tek merbraha janë të lidhur me motorët e kërkimit, që do të thotë se shkrimet tuaja këtu do të lexohen nga një audience, edhe më e madhe se merbraha.com+, që është e interesuar në ato që shkruani ju.
  • Komuniteti i merbraha.com është i gjerë (por edhe pak i ashpër). Shkrimi juaj do të lexohet nga një numër i madh shqiptarësh, brenda dhe jashtë Shqipërisë, dhe nuk do te mungojë feedback-u për idetë e tua. (Në thjetor 2008, Merbraha kishte 2400 vizitorë unikë të përditshëm.)

Komente (5 publikuar)

avatar
Fatbardh 2010-07-22 16:57 +0100
Miremengjesi Stafit te Redaksise!
Ju uroj gjith te mirat.
kam pregatit nje material shenime mbresa nga dy gradim ne shkollat e New Yorku njera ne shkollen e Lart High School Eleanora Roosvelt dh tjetre ne Elemetarny shcool,per dy student shume te mire.
Trajotoj problemin e integrimin ne administarten amerikan duke permendur 7-8 familje.
Ne qof se ju interson ju a dergoj rreth 6 faqe,po te pranohen kam dhe 10 fotografi nga cermonia e gradimit
Me nederime
Fatbardh Doci
Scientific Collaborator
New York
22 korrik 2010
0
avatar
Meriman Braha 2010-07-23 11:11 +0100
Pershendetje Fatbardh munde te dergosh materialet tek mario@merbraha.com ose admin@merbraha.com dhe i botojme ne per ju.
0
avatar
Fatbardh 2011-07-18 16:38 +0100
E nderuara Redaksi!
Lutemi informojen dhe Mr Merimanin.
Deshroj te jeni mire.
Kam derguar nje material per dy persona te pushkatuar para
60 vjetesh e mbuluar ne nje grope me uje.
-Isuf Zymer Dedushaj9Me xhaxhaj-Jah Tahir Dedushaj) ka qene mesuse,per koncidenc me gjithse i ri
ka len dy djem Smajlin dhe Isufin.
Isufi ishte ne bark te nenes dhe ja vune emrin e babajt-Isuf
Ka nje fare ngjshmeri ne mes M e r i m a n B r a h e s personalitet kombetar dhe te birit Meriman Braha qe esht presidente i ksaj Gazete apo qendre te rendesishme kombetar.
Edhe Isufi i dyte shquhet si Prof Dr,i mjeksisie Kosvare,e Shqiptare ishe kryetar i kryqit kuq Kosoves ne periudhen e helmimeve te femive dhe e futen ne burg por kryqi kuq nderkombetar nderhyri dhe e liruan prodekan i fakulteit mjeksie ne universitetin e Prishtine.
Ate kohe kur e postova isha ne biblotek New York dhe sekondat e fundit e postona.
Pra nuk pata mundesi tu pershenes e tu tregoj qellimin e botimit te ketij materlali

Me shpres se do behet per mire
Me urimet me te mira
Fatbardh Doci
0
avatar
Fatbardh 2011-11-24 18:39 +0000
Misejugjata!
Une desha e-mail tuaj qe ta dergoja meterialin per botim
Jam Ne pritje te e-mail -it tujaPershendetje
Fatbardh Doci
0
avatar
Meriman Braha 2011-12-01 17:31 +0000
Pershendetje Fatbardh te lutem dergo te gjitha materialet qe ke ne emailin admin@merbraha,com
0
total: 5 | Treguar: 1 - 5

Publikoni komentin tuaj

Ju lutem fusni kodin qe shikoni ne imazh:

Captcha
  • Email shokeve Email shokeve
  • Print version Print version
  • Vetem tekst Vetem tekst

:

Ska tags per kete artikull

Vlereso kete artikull

4.50
Powered by www.merbraha.com v4.7