Hyrje | Me Teper | Kosova

Kosova

Qosja: Të mos qendrojmë indiferentë për çështjen e Kosovës veriore

Intervistoi Besim Abazi PrishtinëDitët e fundit të viti 2007 janë periudhë kur bëhen vlerësimet për zhvillimet dhe ngjarjet më të rëndësishme të ...

A do te jete viti 2008 per Kosoven,si viti 1912?

A do të jetë viti 2008 për Kosovën,si viti 1912?Bashkimi Evropian(BE) në muaj muajt e parë të vitit të ri 2008, me ...

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 total: 92 | Treguar: 91 - 92
Powered by www.merbraha.com v4.7