Hyrje | Me Teper | Kosova

Kosova

Kuvendimi i grave intelektuale shqiptare ne Prizren

 ........................... Kuvendimi i grave intelektuale shqiptare ne Prizren   Reportazh nga punimet e Kuventit të Shtatë Mbarëkombëtar te Gruas së Shquar Shqiptare,  Prizreni ...

Errësirë mbi shtetin e Kosovës

Historia gjithsesi se na ka mësuar për vështirësitë ndaj të cilëve duhet të luftojnë politikanët e shteteve, si dhe për mjetet që ...

Mëkati në shëndetësinë kosovare.

Ka vite qysh se në Kosovë nuk kemi mundur që të trajtohemi siç duhet në spitalet tona. Ka vite qysh se në Kosovë, mjekësia ka ... me shume

Kosova kundershton planin e ndarjes.

Udheheqesit e institucioneve te Kosoves e kane hedhur poshte nje ide per ndarjen ne vija administrative te Veriut te Kosoves, te paraqitur nga Andrei Ladely, ... me shume

Në kujtesë të viktimave të terrorit Sërb në Kosovë.

Behlul Klaiqi - Kurban i Gollakut dhe mbarë KosovësNë përpjekjet e fundit për realizimin e planit famëkeq të Vasa Çubrilloviqit, për zhbërjen e qenies shqiptare ... me shume

Shpalime të hidhura kujtese.

Masakrat e kryara në janar të vitit 1921 nga pushtuesit serb, nuk ishin as të parat dhe as masakrat e fundit që shovinistët sërb kishin ... me shume

Obama: Do ta mbeshtes Kosoven e pavarur

Kandidati demokrat, deklarate ne gazeten "Illyria" Kandidati demokrat per ne Shtepine e Bardhe, Barak Obama, ka folur edhe nje here per Kosoven, por ne menyre ... me shume

Dokumenti për marrëdhënie diplomatike me Kosovën është gati.

"Në bazë të asaj që ne jemi konsultuar dhe kemi vënë kontakte edhe me qeverinë e Kosovës kjo do të ndodh në momentin kur dy ... me shume

Ndarja e Kosovës

Pothuajse në fund të viteve 80-ta të shekullit të kaluar, Serbia fillon realizimin e projektit “Serbia e Madhe”. Fillimisht realizon pjesën e parë të projektit, ... me shume

Pasaportat e Republikës së Kosovës - të papranueshme për serbët

Disa përfaqësues të serbëve thonë se dokumentet e vetme të vlefshme për ta do të jenë dokumentet e lëshuara nga Republika e Serbisë, sepse Kosovën ... me shume

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next total: 92 | Treguar: 51 - 60
Powered by www.merbraha.com v4.7