Hyrje | Me Teper | Kosova

Kosova

Jo një Kosove pa histori

Flet studiuesja italiane, Anna di Lellio, autorja e një libri kushtuar Adem Jasharit dhe një tjetri kushtuar Kosovës, historisë dhe aktualitetit. Anna ...

Hyn ne fuqi Kushtetuta e shtetit te pavarur te Kosoves

Ligji themeltar i shtetit "sfidohet" nga prezenca e UNMIK-ut Ora 00:00 e datës 15 qershor. Kushtetuta e Republikës së Kosovës hyn në ...

Kosova me histori të re

Instituti i Historisë së Kosovës është duke realizuar makro-projektin “Historia e Kosovës”, në kuadër të të cilit trajtohet historia e vendit duke filluar që nga ... me shume

Komuna e Vushtrrisë miraton përdorimin e gjuhës turke në këtë qytet

 Vushtrri, maj 2008. Në mbledhjen e mbajtur dje Komuna e Vushtrrisë me shumicë votash i ka thënë po miratimit të vënies në përdorim zyrtarë të ... me shume

Mitrovica, Rrëfim, për Zotërinë e harruar

Qyteti më i zhvilluar industrial i Kosovës tashti ka rënë në letargji. Pret pavarësinë dhe të ardhmen. Hë për hë, të dyja të papërcaktuara. Por, ... me shume

Prishtinë, fillon ndërtimi i Gradacelës më të lartë në Ballkan

Qiellgervishtesi më i madh në Ballkan do të ndërtohet në lagjen “Lakërishtë” në Prishtinë. Projekti, i cili do të kushtojë 400 milionë euro përfshin ndërtimin ... me shume

Pasojat e luftës në Komunën e Vushtrrisë dhe aktivitetet e zhvilluara për sanimin e tyre

Edhe komuna e Vushtrrisë si shumë pjesë të tjera të Kosovës doli nga lufta me dëme të shumta njerëzore dhe materiale. Pas luftës detyrim kryesor ... me shume

The Expulsion of the Albanians:

The Expulsion of the Albanians: Memorandum 1937"The Expulsion of the Albanians," is a memorandum prepared and written by the noted Serb scholar and political figure ... me shume

Të gjithë së bashku në festën e madhe të pavarësisë së Kosovës

 Kosovë   Gëzuar Pavarësinë! Të gjithë së bashku në festë e madhe të pavarësisë së KosovësTë dielën me 9 Mars 2008Ora 12Në Trafalgar SquareLondër  Për informacione ... me shume

Dokumentar i Eki Rrahmanit ne Al Jazeera (dhe YouTube)

With unique access to their stories secured by Eki Rrahmani - who has been covering Kosovo since 1999 - People & Power capture an intense ... me shume

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next total: 92 | Treguar: 61 - 70
Powered by www.merbraha.com v4.7