Hyrje | Me Teper | Shoqeria | Katër gjera që duhet t’i bëni gjatë aktit seksual

Katër gjera që duhet t’i bëni gjatë aktit seksual

Katër gjera që duhet t’i bëni gjatë aktit seksual

Seksi është një akt delikat, që kërkon komunikim të hapur midis dy partnerëve. Megjithatë një jetë e shëndetshme seksuale nuk ka vetëm komunikimin. Më poshtë janë katër rregulla që ju sigurojnë nëse ju keni realizuar nevojat tuaja seksuale dhe të partnerit tuaj, dhe së fundmi të keni një jetë seksuale të shëndetshme dhe të lumtur.

1. Pyesni veten nëse vërtet dëshironi të bëni seks 

Kjo mund të duket pak qesharake, por ka shumë partnerë që bëjnë seks edhe pa e dashur atë në një moment të caktuar. Arsyeja më e zakonshme pse njerëzit bëjnë seks, edhe nëse ata nuk duan t, është për të shmangur një debat  me partnerët e tyre. Problemi është se seksi i detyrueshme nuk është me të vërtetë i kënaqshëm, dhe shpesh çon në ndjenjat e turpshme që vijnë nga gllabërimi i ndjenjave tuaja.

2. Pyesni veten cila sjellje ju pëlqen dhe cila jo gjatë aktit seksual

Burrat dhe gratë shpesh ndihen të detyruar të kryejnë seks edhe pse ato nuk duan të angazhohen në një sjellje të caktuar. Një nga fushat me probleme më të zakonshme, përfshin kryerjen e seksit oral. Shumë gra dhe burra nuk ndihen rehat gjatë kryerjes së seksit oral. Nëse një partner nuk dëshiron të bëjë diçka, nuk duhet ta bëjë sepse sjell pakënaqësi në të bërit seks.

3. Mos kërkoni gjithmonë të bëni seks, edhe kur partneri juaj nuk është i gatshëm

Burrat dhe gratë mund të kryejnë më shpesh seks, por vetëm nëse kjo pranohet nga të dy palët. Gjatë javës sidomos të gjithë janë të zënë dhe të mbingarkuar. Problemi është që të jeni fleksibët dhe të pyesni partnerin tuaj nëse ndjehet i gatshëm për marrëdhënie seksuale. Pyetje të tilla ju ndihmojnë që tregojnë që jeni fleksibël dhe të hapur për të qenë bashkë seksualisht, në vend që duhet të bëni diçka vetëm për të kënaqur partnerin tuaj.

4. Prano faktin, nuk është e nevojshme të përjetohet orgazëm në mënyrë që marrëdhënie juaj të konsiderohet e "arrirë"

Të pasurit orgazëm nuk duhet të përcaktojë një përvojë seksuale, edhe pse miliona njerëz shprehen se me këtë rregull kanë shpallur "luftë". Rreziku në vendosjen e një kushti të tillë të rreptë mbi seksin, është që marrëdhënia të kthehet në një "luftë", dhe gjithmonë të ketë pakënaqësi. Qëllimi është që të arrihet orgazëm, nëse partnerët bashkëpunojnë mes tyre gjatë ndërveprimit dhe nëse e shikoni seksin si një eksperience natyrale.

/Shekulli Online/Përgatiti: E.SH/

 

Komente (0 publikuar)

total: | Treguar:

Publikoni komentin tuaj

Ju lutem fusni kodin qe shikoni ne imazh:

Captcha
  • Email shokeve Email shokeve
  • Print version Print version
  • Vetem tekst Vetem tekst

:

Ska tags per kete artikull

Vlereso kete artikull

0
Powered by www.merbraha.com v4.7