Hyrje | Me Teper | Shoqeria | LIDHJA E SHKRIMTARËVE ARTISTËVE DHE KRIJUESVE SHQIPTAR NË GJERMANI

LIDHJA E SHKRIMTARËVE ARTISTËVE DHE KRIJUESVE SHQIPTAR NË GJERMANI

LIDHJA E SHKRIMTARËVE ARTISTËVE DHE KRIJUESVE SHQIPTAR NË  GJERMANI
 
LIDHJA E SHKRIMTARËVE ARTISTËVE DHE KRIJUESVE SHQIPTARË - NË GJERMANI(LSHAKSH)
 
 
SHPALLË: KONKURS LETRAR PËR MËRGATË"AZEM SHKRELI-2014"
 
 
               * * ** * ** * ** * ** * ** * ** * *
Komisioni organizativ i Lidhjes së Shkrimtarëve, Artistëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Gjermani në bazë të vendimit të kryesisë së saj qe konkursin, ” Azem Shkreli ” tanimë tradicional, mori vendim qe të shpallë Konkurs letrar për mërgatën 2014, për veprën më të mirë letrare në prozë dhe poezi të botuar në vitin 2013 nga shkrimtarët e mërgatës shqiptare. Nga juria profesionale do të ndahen tre shpërblime për tri veprat më të mira që janë botuar në vitin 2013 nga konkurruesit tanë shqiptarë në mërgatë. Autorët, veprat e tyre të botuara duhet t´i dërgojnë nga tri kopje deri me dt. 28.02.2014, në adresën: 
Pal Sokoli
Friedrich-Ebert-Str.136b
42117  Wuppertal
Manifestimi dhe shpallja e fituesve bëhet me datën 17 Maj 2014 ne  “Haus Ennepetal” – Gasstraße -10,  58256 - E n n e p e t a l.
Me nderime të veçanta:
 
Komisioni organizativ i LSHAKSH-së dhe 
Kryetari: Pal Sokoli
 
 
Zëdhënëse e LSHAKSH:Gonxhe  Letmi-Begisholli

Komente (0 publikuar)

total: | Treguar:

Publikoni komentin tuaj

Ju lutem fusni kodin qe shikoni ne imazh:

Captcha
  • Email shokeve Email shokeve
  • Print version Print version
  • Vetem tekst Vetem tekst

:

Ska tags per kete artikull

Vlereso kete artikull

0
Powered by www.merbraha.com v4.7