Hyrje | Me Teper | Shoqeria

Shoqeria

Ajshe Leka: Metoda për trajtimin e djegieve nga dielli

Disa metoda natyrale për trajtimin e djegieve nga dielli Secili prej nesh ndjen kënaqësi kur rrezitemi në diell. Vitamina D që marrin nga ...

Ajshe Leka: Si mund ta largojmë aromën e pa dëshiruar të trupit?

Si mund ta largojmë aromën e pa dëshiruar të trupit? Shprehja “era e trupit” i referohet aromës që liron trupi i njeriut, e ...

Ajshe Leka: Cilat ushqime ju duhen për shëndetin e trurit, kujtesën dhe përqendrimin ?

Cilat ushqime ju duhen për shëndetin e trurit, kujtesën dhe përqendrimin ? Kur kemi parasysh që truri i njeriut është me të vërtetë një organ shumë ... me shume

Ajshe Leka: Kujdes në këto ushqime gjatë periudhës së shtatzënisë

Dietologia: Kujdes në këto ushqime gjatë periudhës së shtatzënisë! Ushqimi i shëndetshëm dhe i balancuar, është i rëndësishëm në çdo kohë, por është edhe më rëndësishëm ... me shume

Ajshe Leka: Një dietë e rregullt ushqimore është kurë bazike e sëmundjes së diabetit

Një dietë e rregullt ushqimore është kurë bazike e sëmundjes së diabetit Përbërja e ushqimit nuk ndryshon shumë prej asaj që përdorin personat e shëndoshë, por ... me shume

Ajshe Leka: Cilësia e jetës së personave të moshuar

Cilësia e jetës së personave të moshuar varet shumë nga të ushqyerit e shëndetshëm Te kjo kategori, pos të tjerave, duhet reduktuar përdorimi i kripës, në ... me shume

Ajshe Leka: Nuk ekziston vetëm një mënyrë për të ndihmuar gratë në luftën kundër kancerit

Muaji ndërkombëtar i luftës kundër kancerit Nuk ekziston vetëm një mënyrë për të ndihmuar gratë në luftën kundër kancerit NGA AJSHE LEKA Në punën time si  punëtore shëndetësore, ... me shume

Ajshe Leka: Gabimet në të ushqyer fillojnë nga fëmijëria

Nutricion dhe dietologji Gabimet në të ushqyer fillojnë nga fëmijëria Prindërit dhe edukatorët duhet të kujdesen që fëmijët e tyre të shmangin ushqimet e shpejta (fast-food), të ... me shume

LIDHJA E SHKRIMTARËVE ARTISTËVE DHE KRIJUESVE SHQIPTAR NË GJERMANI

  LIDHJA E SHKRIMTARËVE ARTISTËVE DHE KRIJUESVE SHQIPTARË - NË GJERMANI(LSHAKSH)     SHPALLË: KONKURS LETRAR PËR MËRGATË"AZEM SHKRELI-2014"                    * * ** * ... me shume

Zakone të përditshme që shkatërrojnë shëndetin

Ka gjëra të cilat i bëjmë përditë në mënyrë fare të pavetëdijshme dhe pa i menduar dy herë, por që në fakt mund të na ... me shume

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 316 | Treguar: 1 - 10
Powered by www.merbraha.com v4.7