Hyrje | Me Teper | Shoqeria

Shoqeria

Lleshanaku: 'Magjia e dashurisë, gjëja që shkatërrohet më shpejt'

"Pothuajse e kisha humbur shijen e surprizave. Këtu nuk na ndodh të befasohemi, pasi çmimet letrare e kanë humbur besueshmërinë", - ...

Disa këshilla seksuale për të rinjtë

Këtu më poshtë po rreshtoj disa këshilla seksuale që çdo i ri dhe e re duhet t'i ketë parasysh, po qe se ...

Studimi: 150 mije shqiptare vuajne nga impotenca

Nje pjese e mire e meshkujve shqiptare jane impotente. Pavaresisht se njihen si te zote, te afte te forte, kur i kalojne te 50 ... me shume

10 femra të famshme që u dënuan me vdekje

Bashkëshortja e dytë e Henrit, edhe pse mendohet se ka qenë e pafajshme është dënuar me prerje koke për tradhti. Historia e saj është ... me shume

Tatoo mania, por femrat pendohen shpejt

Sipas një studimi amerikan fenomeni i të dizenjuarit të trupit është në rritje. Por rritje po shënojnë edhe klientët e pakënaqur. Studimi tregon se më ... me shume

Hasna: Stërgjyshi... nga Maqedoni...kjo është origjina ime...

Hasna Xhukiçi është nga Fieri, ku ende jeton familja e saj e madhe, e cila është e para në listën e saj të prioriteteve. Familja ... me shume

Gjashte dhuratat qe do te deshironte nje femer.

Vajzat lumturohen kur dikush i ben nje dhurate, qofte ajo edhe e parendesishme. Por si duhet te zgjedhim ato dhurata qe lumturojne njerezit tane te ... me shume

Jeta juaj në duart e tjetrit, i jepesh apo ju vetë jepeni.

Kjo është dhe do të jetë në për jetësi një “problem”. Jeta juaj në duart e tjetrit. Në fund të fundit dashuria ka edhe këtë ... me shume

Çrregullimet seksuale, ku qëndron problemi.

Çrregullimet, janë dëmtime që ndodhin gjatë ndonjë stadi të ciklit seksual të cilat pengojnë partnerët të shijojnë kënaqesinë që lind gjatë aktivitetit seksual. Çrregullimet, mund ... me shume

Pse burri nuk thotë Të dua!?

Është shkruar shumë tashmë mbi përtesën e burrave në tregimin e xhentilesës ndaj grave. Burrat duket sikur përtojnë t’u thonë grave fjalë të ... me shume

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 310 | Treguar: 91 - 100
Powered by www.merbraha.com v4.7