Hyrje | Me Teper | Shoqeria

Shoqeria

Femra, një mësim nga mitologjia.

Lëvizja për çlirimin e gruas, në këto pesë dekadat e fundit ka ndikuar ndjeshëm në zhvillimet shoqërore. Sot, shumë gra kanë ...

Është e vërtetë. Meshkujt e zënë janë më të mirët

New Scientist - Femra: a keni një mashkull në jetën tuaj? Nëse po, kini kujdes. Gjasat janë që një femër tjetër ...

Kohezgjatja ideale e seksit

Ekspert e "Sexual Medicine" kane dale ne perfundimin se midis 7 dhe 13 minutash, eshte kohezgjatja idealeKush nuk e ka kerkuar qe nje raport seksual ... me shume

Femrat, 15 mënyra për të qenë "perëndesha të seksit"

Kohët e fundit termi "femra fatale" duket se ka dalë nga qarkullimi. Duket si një ëndërr që një grua të luajë një rol të tillë ... me shume

Hasna, Nju Jork tek Fadil Berisha

“Miss Universe 2009” e Shqipërisë Hasna Xhukiçi këto ditë ka udhëtuar drejt Nju Jorkut për të bërë fotografitë e saj të radhës. Ajo ka takuar ... me shume

Miqtë në vilën e Arjan Konomit

Ka nga ata që në këto ditë të nxehta nuk duan asgjë më shumë se një darke të kaluar mes miqsh ... me shume

Sokol DEMAKU: Perla e Adriatikut dhe Jonit janë thesarë të cmushëm të shtetit shqiptar

Perla e Adriatikut dhe Jonit janë thesarë të cmushëm të shtetit shqiptar Majat e larta të Alpeve shqiptare të bien në sy ... me shume

Fëmija i rrallë i çiftit shqiptaro-anglez

Gruaja ka dy mitra dhe dy vagina. Mjekët: Ndodh 1 në 1 milion. Toni dhe Lindsay Hasaj, në qendër të shtypit britanik ... me shume

Këtë apo atë? Dilema për t‘u veshur

Sipas sondazheve, femrat kalojnë 287 ditë të jetës së tyre duke u menduar se çfarë të veshin Këtë apo atë? Dilema për t‘u ... me shume

Dhurata Hamzai: Almelda Abazi: “Miss Shqipëria” më hapi dyert e suksesit edhe në botë!

BOX: 1- Pas dorëzimit të kurorës për “Miss Shqipëria 2009”, në natën spektakolare të mbrëmjes së 1 korrikut, Almelda Abazi, për pak orë, ... me shume

first back 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 next last total: 310 | Treguar: 101 - 110
Powered by www.merbraha.com v4.7