Hyrje | Me Teper | Shoqeria

Shoqeria

Efekti Hillary Clinton

Në Washington veprojnë 25 ambasadore femra, numri ky më i madh i regjistruar ndonjëherë, ka njoftuar State Departamenti amerikan. “Është ky një ...

Sabile Keçmezi- Basha: Zanafilla e shtypit shqiptar

ZANAFILLA E SHTYPIT SHQIPTAR   Nga Prof. Dr. Sabile Keçmezi- Basha Sabile_basha@hotmail.com   Shtypi shqiptar zë fill që  nga mesi i shekullit ...

Proporcionet tuaja ideale

Duhet të dobësoheni apo jeni në formë të mirë? Nuk ekziston problemi vetëm te kilogramët e tepërt. Çdo gjë varet nga konstrukti i trupit! Peshorja ... me shume

Ushtrimi i dhunës në familje

Dhuna në familje është një problem global dhe prek të gjitha shtresat e popullsisë, të rinj dhe të moshuar, të arsimuar apo analfabetë, të martuar ... me shume

10 mënyra që të zgjoheni të bukur

1. Bini me herët Bëjeni shprehi për ta pastruar fytyrën para se të bini në shtrat. Nëse prisni deri sa të lodheni dhe të ... me shume

Filmat pornografikë, frymëzim apo çmenduri

Të dhënat e reja tregojnë se edhe meshkujt edhe femrat pëlqejnë të shikojnë filma pornografikë, të cilët nganjëherë iu ndihmojnë si frymëzim, mirëpo nuk është ... me shume

Lexuesi përballë leximit të letërsisë

Leximi i letërsisë edhe pse nuk është ndonjë disiplinë e veçantë, megjithatë është një mënyrë kreative e të lexuarit, të cilës koha vetëm sa është ... me shume

Kuvendi i 8-të i Gruas Intelektuale Mbarëkombëtare Shqiptare

Nga data 18-20 dhjetor 2009 në Singen e Heidelberg të Gjermanisë zhvilloi punimet Kongresi i 8-të i Gruas Intelektuale Mbarëkombëtare Shqiptare. Gratë intelektuale, sfiduan ... me shume

Zhgënjimet e dashurisë?

Janë vuajtje të vërteta Mos guxoni të talleni me ata që vuajnë nga dashuria. Nëse dikush ju thotë se është keq fizikisht për këtë motiv ... me shume

Gabon mjeku i Tiranës, e diagnostikon me kancer, këngëtarja e hedh në gjyq

Rezultatet ishin të ngatërruara me pacienten 83- vjeçare Altuna Sejdiun, e cila ka arritur në spital në të njëjtin moment me këngëtaren Altuna Sejdiu. Duhet ... me shume

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 310 | Treguar: 71 - 80
Powered by www.merbraha.com v4.7