Hyrje | Me Teper | Shoqeria

Shoqeria

10 mënyra që të zgjoheni të bukur

1. Bini me herët Bëjeni shprehi për ta pastruar fytyrën para se të bini në shtrat. Nëse prisni deri sa të ...

Filmat pornografikë, frymëzim apo çmenduri

Të dhënat e reja tregojnë se edhe meshkujt edhe femrat pëlqejnë të shikojnë filma pornografikë, të cilët nganjëherë iu ndihmojnë si frymëzim, ...

Lexuesi përballë leximit të letërsisë

Leximi i letërsisë edhe pse nuk është ndonjë disiplinë e veçantë, megjithatë është një mënyrë kreative e të lexuarit, të cilës koha vetëm sa është ... me shume

Kuvendi i 8-të i Gruas Intelektuale Mbarëkombëtare Shqiptare

Nga data 18-20 dhjetor 2009 në Singen e Heidelberg të Gjermanisë zhvilloi punimet Kongresi i 8-të i Gruas Intelektuale Mbarëkombëtare Shqiptare. Gratë intelektuale, sfiduan ... me shume

Zhgënjimet e dashurisë?

Janë vuajtje të vërteta Mos guxoni të talleni me ata që vuajnë nga dashuria. Nëse dikush ju thotë se është keq fizikisht për këtë motiv ... me shume

Gabon mjeku i Tiranës, e diagnostikon me kancer, këngëtarja e hedh në gjyq

Rezultatet ishin të ngatërruara me pacienten 83- vjeçare Altuna Sejdiun, e cila ka arritur në spital në të njëjtin moment me këngëtaren Altuna Sejdiu. Duhet ... me shume

Fantazia si ndikon te ne???

Fantazia është një element i rëndësishëm i mendjes, i cili na hedh në botët që nuk ekzistojnë, ku gjithçka është e mundur dhe na tregon ... me shume

Kur është koha më e përshtatshme për marrëdhënie seksuale

Kishit menduar ndonjëherë se cila është koha më e përshtatshme për të kryer marrëdhënie seksuale? Po ndikimin që mund të ketë seksi dhe diferencën që ... me shume

Është hera e parë për ty

Seksi mund të jetë i veçantë dhe rrëqethës... ose mund të jetë i ngathët, i rremë dhe i dështuar. Ti mund të përjetosh gjithçka që ... me shume

Horoskopi mujor

Z'buloni horoskopin e muajit Dhjetor... ... me shume

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 316 | Treguar: 81 - 90
Powered by www.merbraha.com v4.7