Hyrje | Me Teper | Shqiperia

Shqiperia

Një puthje nga buzët e...

...Brad Pitt-it, ose Gabriel Garko-s, ose Enrique Iglesia-s. Sa herë ju kanë bërë të ëndërroni duke i parë? Por nëse buzët e ...

Për Kosovën në prag të shpalljes së pavarësisë

Në hapësirën tënde,Kosovë,Yjet në shekuj u lodhën:“Pak dritë- u thoshit- pak dritë,Ta shohim në sy bacën kur na flet,S`na lidh dot as ...

Arsimi

ArsimiArsimi shqiptar, fillesat e tij i daton qe ne shekullin XVII.Mesonjetorja e pare shqipe u hap ne Korce ne vitin 1887.Mesonjetorja e pare shqipe ne ... me shume

Transporti

  TRANSPORTI  KORRIDORET RRUGORE PORTET DETARE Transporti ajror Shqiperia ka sot vetem nje aeroport nderkombetar civil.Aereporti i Rinasit, i ndertuar pas Luftes se Dyte Boterore, ka nje kapacitet ... me shume

Pozita gjeografike e Shqiperise

Pozita gjeografike e ShqiperiseShqiperia eshte nje vend ne Europen Juglindore, ne perendim te gadishullit te Ballkanit.Ajo ndodhet midis koordinatave gjeografike 39 grade e 38' dhe ... me shume

Popullsia

PopullsiaPopullsia shqiptare eshte me moshe shume te re. Mbi 40 per qind e saj, si per meshkuj edhe per femra, i perket grup-moshes 0- 19 ... me shume

Flamuri Shqiptare

Flamuri ShqiptareFlamuri i Shqipërisë është flamuri kombëtar shqiptar, një flamur me fushë të kuqe dhe një shqiponjnë dykrenare të zezë në mes. Flamuri shqiptar e ... me shume

Figurat që u ndanë nga jeta më 2006

Viti 2006 është viti kur nga jeta u larguan figura të spikatura të artit dhe të kulturës shqiptare. Në mënyrë kronologjike jepen më poshtë datat ... me shume

back 1 2 3 4 5 6 7 8 total: 78 | Treguar: 71 - 78
Powered by www.merbraha.com v4.7