Reklamoni Ketu

Çmimet për reklama në merbraha.com dhe Rrjeti i saj!

Reklamat statike me ose pa animacion
Madhesia e reklames, qe publikohet
në faqen kryesore të merbraha.com

Çmimi
Info : Pranojmë vetëm Reklama që nuk shkelin dispozita.
Mujor 

Reklama për një vitë

madhesia 165 x 120 1
25,-GBP
 
300,-GBP
madhesia 350 x 70  2
50,-GBP
600,-GBP
madhesia 500 x 70  3
95,-GBP
1100,-GBP
     
madhesia 165 x 500 4
madhesia 165 x 350 5
Mujor: 80,-GBP
Mujor: 60,-GBP
 

Vjetore:800 ,GBP                 

Vjetore:600 ,GBP  

 

 

Madhësi te ndryshme sipas marreveshjes!!!


Publikimi i reklamës suaj bëhët sipas marrëveshjes dhe kryerjes së pagesës!


Lidhja e bankës:

Ju lutem na kontaktoni qe tju dergojme menyren e pageses.


Në rast se keni pyetje, na kontaktoni siq vijon:

Tel: + 44 79150 46951    
Fax: +   

E-Mail: admin@merbraha.com

 

Powered by www.merbraha.com v4.7