Hyrje | Reportazh

Reportazh

Ndue Dedaj: Në tokën e Kastriotëve

NË SHQEFËN TË MATIT, NË TOKËN E KASTRIOTËVE… NGA NDUE DEDAJ Kastriotët dhe Dukagjinët janë mbase më pranë se askund tjetër, sa u përket trojeve ...

Xhevahir Cirongu: Udhëtim nëpër gjurmët e historisë…

Udhëtim nëpër gjurmët e historisë… (Lëvizja "Foleja Kombëtare Shqiptare" në kuadrin e Vitit të Gjergj Kastriotit, organizoj  përkujtimoren: ‘’Rikthimi i Bijve të Shqipes në ...

Pëllumb Gorica: Magjia ka zbritur në Volorek

MAGJIA SI FLOÇKA E UJËRAVE KA ZBRITUR NË VOLOREK (DRILON) NGA PËLLUMB GORICA Unë e di se kush vjen në Pogradec nuk mund të mos largohet edhe pa ... me shume

Drita Lushi: Kur n’foltore ngjiten poetët

Kur n’foltore ngjiten poetët Mbresa nga “Drini poetik” Teksa shkoja drejt bibliotekës kombëtare “Pjeter Budi” ku do të zhvillohej dita e parë e festivalit ndërkombetar “Drini poetik”,  ndër ... me shume

Milazim Kadriu: 'Dita e Plisit' në kullën e Azem Galicës

NË KULLËN MUZE TË  AZEM GALICËS U MBAJT  MANIFESTIMI  " DITA E PLISIT " Kumtesa, këngë e valle, anekdota, mirënjohje,… në  Ditën e plisit në Kullën e Azem Galicës Nga Milazim F. ... me shume

Zeqir Lushaj: Hajde Shëngjini!

-HAJDE SHENGJINI…! -Një mozaik me  16 foto (me pak tekst prezentues) nga Shengjini, në kapercyell të ketij sezioni turistik të verës ’17, ose një foto-reportazh me mbiemer ... me shume

NDUE DEDAJ: VERMOSHI I TURIZMIT, SI NJË KËNGË E RE MAJEKRAHU... NGA

VERMOSHI I TURIZMIT, SI NJË KËNGË E RE MAJEKRAHU... NGA NDUE DEDAJ Nga skaji më i largët veriperëndimor i Shqipërisë lajmi është se Vermoshi tashmë është njëri nga ... me shume

Viron Kona: Mitrovica, qëndresë dhe paqe

Mitrovica, qëndresë dhe paqe (Mbresa nga vizita një ditore në Mitrovicë, më 19 gusht 2017) Nga Viron Kona Më 19 gusht  2017, së bashku me sociologun e njohur shqiptar prof. ... me shume

Tahir Bezhani: Reportazh nga Bajram Curri

Reportazh nga Bajram Curri: ATA QE I BASHKON ARTI,NUK I DALLON MOSHA Nga Tahir Bezhani Shkuarjen ne Bajram Curr këtë radhë e bëmë ndryshe nga hera tjera,me mikun nga ... me shume

Sejdi Berisha: Kreshtat që e ruajnë krenarinë

R i sh k r i m NGA FSHATI TURISTIK BOGË NË RUGOVË KRESHTAT QË E DUAN DHE E RUAJNË KRENARINË, HISTORINË, MADHËSHTINË DHE QËNDRESËN (Nëse keni kohë ... me shume

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 134 | Treguar: 1 - 10
Powered by www.merbraha.com v4.7