Hyrje | Reportazh

Reportazh

Viron Kona: Mitrovica, qëndresë dhe paqe

Mitrovica, qëndresë dhe paqe (Mbresa nga vizita një ditore në Mitrovicë, më 19 gusht 2017) Nga Viron Kona Më 19 gusht  2017, së bashku me sociologun e ...

Tahir Bezhani: Reportazh nga Bajram Curri

Reportazh nga Bajram Curri: ATA QE I BASHKON ARTI,NUK I DALLON MOSHA Nga Tahir Bezhani Shkuarjen ne Bajram Curr këtë radhë e bëmë ndryshe nga hera ...

Sejdi Berisha: Kreshtat që e ruajnë krenarinë

R i sh k r i m NGA FSHATI TURISTIK BOGË NË RUGOVË KRESHTAT QË E DUAN DHE E RUAJNË KRENARINË, HISTORINË, MADHËSHTINË DHE QËNDRESËN (Nëse keni kohë ... me shume

Pëllumb Gorica: Sërish në Prizren

ME ËNDËRRËN E KAHERSHME, SËRISH  NË PRIZREN Nga Pëllumb Gorica Nuk jemi shtegtarë si zogjtë për t’iu përshtatur stinëve të vitit në trojet andej e këtej që kanë ndjeshmërinë ... me shume

Bashkim Saliasi: Shkolla Vëllazërimi në 20 vjetor

    Shkolla 9-vjeçare “Vëllazërimi” në 20 vjetorin e saj “Nuk ka qëllim më të bukur, sesa të punosh që njerëzit që do të vijnë më pas, të ... me shume

Pëllumb Gorica: Janina të deh me aromë historie shqiptare

Muret e kalasë së Janinës JANINA QË TË DEH ME AROMË HISTORIE SHQIPTARE NGA PËLLUMB GORICA Është kënaqësi të nisësh një udhëtim të gjatë, kur qyteti ende s’është zgjuar ... me shume

Pëllumb Gorica: Në Korab, në kreshtën që puthet me qiellin

NË KORAB,  NË KRESHTËN QË PUTHET ME QIELLIN! Lumturinë e vlerëson kur përballesh me udhëtime. - Jean Sasson Nga Pëllumb Gorica Ka rrugë të cilat nuk maten me kilometra e ... me shume

Beqir Cikaqi: Shkolla Shqipe në Treviso - Gëzua

SHKOLLA SHQIPE TREVISO E PËRFUNDOI VITIN KALENDARIK ME DHURATA Nga Beqir M. Cikaqi Shkolla Shqipe e MP në Treviso sot e mbylli vitin kalendarik, e njëkohësisht edhe gjysmë vjetorin ... me shume

Bashkim Saliasi: Faleminderit miku ynë Viron Kona!

Faleminderit miku ynë Viron Kona! (Reportazh nga shkolla “Vëllazërimi” Babrru-Kodër, Tiranë) Nga Bashkim Saliasi 1. Kur me shkrimtarin Viron Kona mbërritëm në shkollën Babrru-Kodër, na pritën buzagaz  mësuesit Caush Kullafi dhe ... me shume

Murat Gecaj: Në një festë të bukur të librit

TIRANË: NË NJË FESTË TË BUKUR TË LIBRIT… (Praktikë e re dhe frytdhënëse, që ia vlen të njihet nga lexuesit tanë) Nga Prof. Murat Gecaj - publicist e studiues 1. Këto ... me shume

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 137 | Treguar: 11 - 20
Powered by www.merbraha.com v4.7