Hyrje | Reportazh

Reportazh

Sokol Demaku : Video klip promovues - Qyteti Trollhättan në Suedi nga sytë e nj mergimtari shqiptar‏

Kanë kaluar dy vite nga mvehtësia e shtetit më të ri në botë Republikës së Kosovës, por edhe  më ikja apo leshuarja ...

Shqipëria, një botë e prekur nga flatrat e dashurisë

Mendime rumune mbi vlerat shqiptare   Shqipëria, një botë e prekur nga flatrat e dashurisë   ...

Kujtim Mateli: Shqipëria e jugut në shekujt XV-XVI dhe Mazhani me famë në histori.

Për Mazhanin në rrethin e Përmetit është folur kalimthi, por historia e tij është e hershme dhe sa më larg të zhytemi në historinë e ... me shume

Jeton Ameti:Shqipëria përballë Evropës

Vendimet që buruan nga blloku Evropian për heqjen e sistemit liberalizues ndaj një pjese të vendeve Ballkanike,duke e futur në ombrellën e përbashkët vendet sllave të ... me shume

Kastriot Frasheri:Replike mbi ribotimin shqip te Kujtimet e Ismail Qemalit‏

Replikë Përkthimi i parë në gjuhën shqipe i “Ismail Qemal Vlora- Kujtimet” është kryer nga Reshat Agaj në vitin 1968 në Toronto, Kanada! ... me shume

Mirela Bogdani: Në lidhje me kandidimin tim në UK

Në lidhje me kandidimin tim në UK Nga Mirela Bogdani Jam nisur prej ditesh t'i kthej pergjigje msg te meposhtem te "Alma Vuksanit", por duke ... me shume

Afganistani si Shqiperia ‘40 (nga Michael L. Galaty*)

Ne kundershtim me krahasimet e bera se fundi Afganistani nuk eshte Vietnam. Por eshte shume si Shqiperia. ... me shume

Sokol Demaku : Interviste me Arjana Locen

Gazetare & Poete Arjana Loçe ka lindur më 28 maj të vitit 1986 në qytetin e Kuçovës, në një familje me tradita shkollimi dhe edukimi. ... me shume

Jeton Ameti:Rëndësia historike e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit 1878-1881

Lidhja Shqiptare e Prizrenit ka një vlerë të rëndësishme në historinë e popullit  shqiptar ku e bëri të njohur,autoktoninë e këtij populli lashtë  në arenën ... me shume

50 njerëzit më me influencë

Gazeta “The Times” boton listën e njerëzve më të rëndësishëm të dekadës Nga presidenti amerikan Barack Obama, David Beckham e deri tek Bin LadenMë shumë ... me shume

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 137 | Treguar: 81 - 90
Powered by www.merbraha.com v4.7