Hyrje | Teknologjia | NASA: Hëna po rrudhet si një mollë e vjetër

NASA: Hëna po rrudhet si një mollë e vjetër

   	 NASA: Hëna po rrudhet si një mollë e vjetër
Hëna po rrudhet si një mollë e vjetër, tregojnë disa imazhe të NASA-s, që e shpjegon këtë tkurrje me ftohjen e brendshme të satelitit të vetëm natyror të Tokës. Këto imazhe, të publikuara dje në revistën amerikane \"Science\", tregojnë disa ndryshime të sipërfaqes së Hënës të paperceptuara më parë, që tregojnë se sipërfaqja e saj është rrudhur me rreth 100 metra në një të kaluar të afërt\", shpjegon Thomas Watters, i Muzeut kombëtar të ajrit dhe hapësirës dhe autori kryesor i këtyre punimeve.

Komente (0 publikuar)

total: | Treguar:

Publikoni komentin tuaj

Ju lutem fusni kodin qe shikoni ne imazh:

Captcha
  • Email shokeve Email shokeve
  • Print version Print version
  • Vetem tekst Vetem tekst

:

Ska tags per kete artikull

Vlereso kete artikull

0
Powered by www.merbraha.com v4.7