Hyrje | Teknologjia | Kopjuter Basics | Çfarë eshte dhe si përdoret Mouse.

Çfarë eshte dhe si përdoret Mouse.

Çfarë eshte dhe si përdoret Mouse.

Para se të mund të hulumtojnë Desktop dhe Taskbar, ju duhet të dini se si të përdorin Mouse fotoja në të djathtë. Mouse është gjëja që ju perdorni të klikoni gjërat në ekranin e kompjuterit.Mouse ka të paktën dy butona - majtas dhe djathtas. Shumica kanë edhe një buton të mes ose një rrotë mes butonave të majtë dhe të djathtë. Disa mouse kanë disa butona të tjerë që mund të programohen për funksione të veçanta, sidomos për lojëra.

 

Meriman Braha  ©www.merbraha.com 

Komente (0 publikuar)

total: | Treguar:

Publikoni komentin tuaj

Ju lutem fusni kodin qe shikoni ne imazh:

Captcha
  • Email shokeve Email shokeve
  • Print version Print version
  • Vetem tekst Vetem tekst

:

Ska tags per kete artikull

Vlereso kete artikull

0
Powered by www.merbraha.com v4.7