Hyrje | Teknologjia | Kopjuter Basics | Çfarë është dhe si përdoret Tasjera

Çfarë është dhe si përdoret Tasjera

Çfarë është dhe si përdoret Tasjera

Pajisja e parë që shikojmë për të futur informacion është tastiera. Fotoja në të majtë munde të e jetë e ndryshme nga ojo qe ju keni sepse ka disa lloje tasjerash dhe shumë kompani prodhojne modele të ndryshme por concepti është i njëjtë tasiera përdoret për të futur informacion në compjutër. Në foto tregohen çelësat dhe funksione të ndryshme. Çdo çelës ka funksionin e tij por jane të dallueshme sepse mbi ta kane te shkruar se çfarë funksioni duhe të kryejnë. Është e mjaftueshme te shikoni me kujdes dhe të provoni duke shtypur butonin që dëshironi të dini çfarë funksioni kryen!

 

Meriman Braha ©www.merbraha.com 

Komente (0 publikuar)

total: | Treguar:

Publikoni komentin tuaj

Ju lutem fusni kodin qe shikoni ne imazh:

Captcha
  • Email shokeve Email shokeve
  • Print version Print version
  • Vetem tekst Vetem tekst

:

Ska tags per kete artikull

Vlereso kete artikull

1.50
Powered by www.merbraha.com v4.7