Hyrje | Teknologjia | Kopjuter Basics | Çfarë është Cd Room

Çfarë është Cd Room

Çfarë është Cd Room

CD-ROM perdoret për të parë informacionet që janë në cd ("read-only memory") por informacioni në cd mundë të transferohet në compujuterin tuaj. CD-ROM përdoret gjerësisht për shpërndarjen e programeve kompjuterike, Disa CD mbajë të dhëna kompjuterike ne audio dhe video.


Ne fillim cd rom ishte vetëm për të parë informacionin në cd thë për të transferuar dhe installuar programet, kohët e fundit me teknollogjine e re cd rom ben edhe gjëra të tjera siq jane: Munde te shikosh DVD mundesh te besh CD MP3 Mundesh te besh DVD etj.

 

 

Meriman Braha          ©www.merbraha.com  

Komente (0 publikuar)

total: | Treguar:

Publikoni komentin tuaj

Ju lutem fusni kodin qe shikoni ne imazh:

Captcha
  • Email shokeve Email shokeve
  • Print version Print version
  • Vetem tekst Vetem tekst

:

Ska tags per kete artikull

Vlereso kete artikull

1.00
Powered by www.merbraha.com v4.7