Hyrje | Teknologjia | Kopjuter Basics

Kopjuter Basics

Fundi i një epoke, Thierry Henry tërhiqet nga futbolli

Vjen një ditë që edhe legjendat duhet të dorëzohen përpara moshës dhe viteve që kalojnë. Thierry Henry tashmë 37 vjeçar ka komunikuar ...

Si të fshini të gjithë toolbar-et e bezdisshme nga shfletuesi juaj

Vjen një kohë që shohim se kemi instaluar shumë gjëra në shfletuesin tonë. E kush mund të na vejë faj? Interneti është një ...

Si te perdorim Windows Live messenger

Si te perdorim Windows Live messenger Windows Live Messenger, eshte i njohur gjerësisht si "MSN Messenger" është një nga mënyrat më mira  për ... me shume

Çfarë është HDD

Hard drive disk është pjesa kryesore, dhe zakonisht më e madhja, per ruajtjen e të dhënave në një kompjuter. Sistemit operativ ose (Windows), Programe dhe ... me shume

Çfarë është Video card

Kartë video është një kartë që lejon kompjuterin të dërgojë informacion grafik tek ekrani ose projektor. Çdo motherboard ka nje vend per kartën video por ... me shume

Çfarë është Cd Room

CD-ROM perdoret për të parë informacionet që janë në cd ("read-only memory") por informacioni në cd mundë të transferohet në compujuterin tuaj. CD-ROM përdoret gjerësisht ... me shume

Çfarë është Mather Board

Nëse hapni kompjuterin tuaj, motherboard është qarku i sheshtë, një copë drejtkëndëshe në të cilën çdo gjë lidhet me të për një arsye ose një ... me shume

Pjesa më e madhe dhe kryesore (Boxi)

Pjesa më e madhe dhe kryesore e kopjuterit (Pc) është Boxi që mban Brenda (hardaware) ose pjeset elektronike që i duhen kompjuterit. Boxi në anglishtë ... me shume

Çfarë është dhe si përdoret Tasjera

Pajisja e parë që shikojmë për të futur informacion është tastiera. Fotoja në të majtë munde të e jetë e ndryshme nga ojo qe ju ... me shume

Çfarë është dhe si përdoret ekrani

Ekrani perdoret nga kompjuteri per te treguar informacionin dmth e ben informacionin te shikueshëm për ne. Çdo gjë që bejme në kompjuter duhet që të ... me shume

1 2 next total: 13 | Treguar: 1 - 10
Powered by www.merbraha.com v4.7