Frank Shkreli: Të zhdukur por jo të harruar!

JANË TË ZHDUKUR POR NUK DUHET TË JENË TË HARRUAR! Nga Frank Shkreli Dje me 30 gusht u shënua Dita Ndërkombëtare e Personave të Zhdukur. Bota e

Latest news

Kaltrina Hoti: Fjala kërkon aromë

Fjala kërkon aromë -Ne që kemi kulturë të përbashkët, të lashtë e të stërlashtë, duhet të mos gjykojmë të kaluarën por të shtrojmë tryezën e përbashkët ... me shume

Kalosh Çeliku: Urime 'hoxhë' paavarësinë e Maqedonisë

URIME “HOXHË” PAVARSINË E IRJ TË MAQEDONISË NGA KALOSH ÇELIKU Kopeja me zgjebe, që me vite e ndjek Autorin e këtij shkrimi publicistik: ende është gjallë në ... me shume

Kujtim Mateli: Akademikët e kanë shitur historinë

Akademikët e kanë shitur historinë e kombit tonë Nga Kujtim Mateli Akademia e Shkencave është institucioni më i rëndësishëm shkencor nga pikëpamja e rëndësisë që ky institucion ... me shume

Kadri Tarelli: Arsimi shqip në Suedi

ARSIMI SHQIP NË SUEDI Monument mësuesve të mërgatës shqiptare Nga Kadri Tarelli Ndjek me vëmendje shkrimet që publikohen shpesh nëpër faqet e shtypit të shkruar dhe në portalet ... me shume

Skënder Jashari: Gjergj Kastrioti është Dielli im, Dielli i Kombit dhe Atdheut tim-mos ma mbulo kurrë më me lecka islame o ju Hamza Kastriota!

Gjergj Kastrioti është Dielli im, Dielli i Kombit dhe Atdheut tim-mos ma mbulo kurrë më me lecka islame o ju Hamza Kastriota! Nga Skënder Jashari Sot në Kujtim ... me shume

Frank Shkreli: Mesazhe të fuqishme nga Nënë Tereza

MESAZHE TË FUQISHME DASHURIE NGA NËNË TEREZA Nga Frank Shkreli Bota shqiptare në përgjithësi duket sikur jeton në një konflikt të përhershëm.   Shoqëria shqiptare kudo në ... me shume

Lajmet e dites

Skënder Kapiti: Majlinda Kelmendi krenaria jonë kombëtare

Majlinda Kelmendi krenaria jonë kombëtare Tashmë  Historia dhe Pavarësia e Kosovës janë  shkruar edhe me Ar Nga Skënder S. KAPITI Triumfi i sportistes  më  të  madhe shqiptare, e përfaqësueses së shtetit shqiptar të ... me shume

Reportazh

Viron Kona: Mitrovica, qëndresë dhe paqe

Mitrovica, qëndresë dhe paqe (Mbresa nga vizita një ditore në Mitrovicë, më 19 gusht 2017) Nga Viron Kona Më 19 gusht  2017, së bashku me sociologun e njohur shqiptar prof. dr. Zyhdi Dervishi, me studiuesin ... me shume

Aktualitet

Dijana Dukaj: Në përkujtim të kaliuarës së lavdishme

NË PËRKUJTIM TË KALUARËS SË LAVDISHME Nga Dijana Gj. Dukaj Fundviti  është periudha kur duhet rikujtuar  vitin që po lëmë pas, ditët dhe të arriturat ose atë që është dashtë të arrihet ... me shume

Intervista

Entela Binjaku: Intervistë me Floriana Igrishtën, CDU

Intervistë me Floriana Igrishtën kandidate e CDU-së për deputete në Parlamentin e Republikës së Schleswig Holsteinit Intervistoi Entela Binjaku 1. Përshëndetje dhe faleminderit që pranuat të zhvillonim këtë dialog sëbashku! Floriana si lindi ... me shume

Powered by www.merbraha.com v4.7