Lufta dhe Muzika

LUFTA DHE MUZIKAUdhëtim në kritikën muzikore shqiptare të viteve 1939-1944nga Dr. Eno Koço Ky shkrim trajton…

Wireless

Telefonia mobile është çdo kund rreth nesh. A na pret diç e ngashme edhe në…

Peer-to-Peer

Peer-to-Peer është një model tranferimi nga një kompjuter në një tjetër i të dhënash midis…

Google

Internet koroprata Google.com u themelua në vitin 1998 nga Larry Page dhe Sergey Brin të…

YouTube
YouTube
Instagram