Author Topic: Beje Windowsin Valid (Pa download)SHUM thjesht  (Read 1188 times)

genci

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
    • Email
Beje Windowsin Valid (Pa download)SHUM thjesht
« on: November 11, 2007, 05:34:12 pm »
Beje Windows-in Valid (Pa download)


Shkoni ne kete link
http://www.microsoft.com/genuine/downloads/FAQ.aspx

Pastaj klikoni ne Validate Windows, dhe do ta shihni se qka ju shfaq (qe nuk e keni windows-in valid)


Per ta bere Windows-in valid, atehere ndiqni kete diete siƧ eshte me poshte:

Right click ne desktop, New, Text Document, Pastaj e kopion kete tekst (tekstin qe e kam be Bold) dhe e bene paste ne ate New Text Document

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion]
"CurrentBuild"="1.511.1 () (Obsolete data - do not use)"
"ProductId"="55274-640-1011873-23081"
"DigitalProductId"=hex:a4,00,00,00,03,00,00,00,35, 35,32,37,34,2d,36,34,30,2d,\
31,30,31,31,38,37,33,2d,32,33,30,38,31,00,2e,00,00 ,00,41,32,32,2d,30,30,30,\
30,31,00,00,00,00,00,00,00,86,56,4e,4c,21,1b,2b,6a ,a3,78,8e,8f,98,5c,00,00,\
00,00,00,00,dd,da,47,41,cc,6b,06,00,00,00,00,00,00 ,00,00,00,00,00,00,00,00,\
00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,38,31,30,32,36,00 ,00,00,00,00,00,00,b5,16,\
00,00,83,83,1f,38,f8,01,00,00,f5,1c,00,00,00,00,00 ,00,00,00,00,00,00,00,00,\
00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00 ,66,e5,70,f3
"LicenseInfo"=hex:33,b7,21,c1,e5,e7,cd,4b,fd,7c,c6 ,35,51,fd,52,57,17,86,3e,18,\
d3,f4,8c,8e,35,32,7b,d1,43,8d,61,38,60,a4,ca,55,c9 ,9a,35,17,46,7a,4f,91,fc,\
4a,d9,db,64,5c,c4,e2,0f,34,f3,ea

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents]
"OOBETimer"=hex:ff,d5,71,d6,8b,6a,8d,6f,d5,33,93,f d


Ne notepad klikoni File, Save. Per tipi e fajllit ne save dialog box zgjedhni
"all files" dhe per emrin e fajllit shkruani License Key.reg ose qka te doni ju. Nuk prish pune emri, po gjithsesi duhet ne fund ta shkruani .reg (dmth fajll i registry-it te bill gates). Klikoni Save. Pastaj kur ta ruani shkoni dhe double klik mbi fajll, tani fajlli ju pyet are you sure (A jeni te sigurt). Ti kliko yes, thuj po more qysh jo, i sigurt si buken qe e ha


Tash per ta shikuar apo funksionon kjo menyre shkoni ketu:
http://www.microsoft.com/genuine/downloads/FAQ.aspx

Tani klikoni ne Validate Windows.

Dhe do ta shihni qe Windows-i eshte valid

qe ka diqka pa tkjart ktu jemi
 
 

Merbraha Forum

Beje Windowsin Valid (Pa download)SHUM thjesht
« on: November 11, 2007, 05:34:12 pm »