Author Topic: Ne cfar gjimnazi keni qene ose jeni  (Read 1200 times)

luljeta

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
    • View Profile
Ne cfar gjimnazi keni qene ose jeni
« on: July 31, 2007, 01:58:34 pm »
Po e hap kete teme te bisedojme per shkollat e mesme ku kemi vajtur dhe ne cfare periudhe qe te njihemi ose te gjejme te njohur.Une per vete kam qene tek shkolla qemal stafa ne tirane  95-99

Merbraha Forum

Ne cfar gjimnazi keni qene ose jeni
« on: July 31, 2007, 01:58:34 pm »