Meriman Braha Kursi per CompTIA A+ Computer Technology Industry Association, CompTIA

Kursi për Computer Technology Industry Association, CompTIA  është e nje Organizate shume e madhe pa profit e kriuar nga individual nga companite te ndryshme te te gjithe botes e kriuar ne 1992 dhe eshte e dedikuar për avancimin e industrisë së IT dhe atyre që punojnë në atë. CompTIA është e njohur për çertifikata në A + dhe N+ (Network).

Kursi per CompTIA A+

CompTIA A+ certification tregon teknologjine e fundit te compjutrave qe ju duhet te perfomoni ne boten e IT sot. Eshte certifikate internacionale qe njihet nga companite me te medhaja ne bote ne hardware dhe software dhe nga te gjithe distrobutoret dhe rishitsat. CompTIA A+ konfirmon ebilitetin tuaj qe ju mund te perfomoni installime,configuration, diagnosing, preventive maintenance and basic networking. Provimet mbulojne edhe domains security, safety and environmental issues and communication and professionalism.

Per me shume detaje per kete kurs you lutem na kontactoni

http://www.merbraha.com/contact.php

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Nese e pelqyet ket artikull? Ju lutemi përhapni fjalën :)

Follow by Email
YouTube
YouTube